Actualitate

Campanie de prevenire a accidentelor rutiere! Cei vizați sunt copiii care trebuie să conștientizeze pericolele la care se supun

todaydecembrie 13, 2022 39

Background
share close

 

În aceste zile au loc acţiuni preventive ale poliţiştilor hunedoreni la mai multe unităţi de învățământ din Deva, în vederea reducerii numărului de evenimente rutiere în care pot fi implicaţi minori. În perioada 07 decembrie 2022 – 03 ianuarie 2023, elevii sunt vizați de această campanie pentru creșterea gradului de conștientizare a pericolelor existente în trafic.
Numai în cursul zilei de ieri, 200 de elevi din toate ciclurile preuniversitare au fost cuprinși de aceste acțiuni de informare și prevenire. Au fost punctate principalele reguli de circulație pe care aceștia trebuie să le cunoască.
Elevilor de liceu, însă, li s-a lansat invitația să parcurgă un traseu cu ochii în telefonul mobil, printre jaloane, apoi cu ochelarii ce imită consumul de alcool și în cele din urmă cu ochelarii ce imită consumul de substanțe interzise.
Scopul vizat de poliţişti prin aceste activităţi a fost acela de a-i conștientiza pe tineri cu privire la pericolele la care se expun când se află sub influența alcoolului, a substanțelor interzise ori îşi lasă atenţia distrasă de utilizarea telefonului mobil, atunci când se află în trafic.

[VIDEO] Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului  Județean de Poliție, Bogdan Nițu

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

De la 1 ianuarie 2023, salariul minim va fi de 3000 lei brut

Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara anunță publicarea în Monitorul Oficial a  HG nr.1447/2022, prin care se modifică salariul de bază minim brut pe țară. Începând cu data de 1 ianuarie 2023,  salariul minim brut garantat va fi de 3.000 lei, fără a include sporuri și alte adaosuri, pentru un program normal de lucru în medie de 165,333 ore pe lună, reprezentând 1.863 lei net/lună. De asemenea s-a publicat și OUG […]

todaydecembrie 13, 2022 191

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%