Actualitate

Caravana Învățământului #altfel în vizită la Liceul „Aurel Vlaicu” din Orăștie

todaymai 3, 2023 53

Background
share close

„Caravana Învățământului #altfel” a ajuns astăzi la Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăștie. Ocazie perfectă de socializare între elevii liceului și reprezentanții instituțiilor prezente la întrunire.

Întâlnirea de azi face parte din proiectul de educație juridică și educație economico-financiară și s-a desfășurat sub egida Instituției Prefectului – Județul Hunedoara reprezentată de subprefectul Lorincz Szell.

Elevii au învățat despre buget personal  dar și despre ceea ce înseamnă profesiile din domeniul juridic.

 

Partenerii proiectului: Tribunalul Hunedoara, Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Judecătoria Deva, Baroul Hunedoara, Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al Județului Hunedoara, Inspectoratul de Jandarmi Județean „Decebal” Hunedoara, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Hunedoara, Banca Transilvania-Sucursala Hunedoara și BRD-Groupe Societe Generale – Sucursala Deva.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

12 mai: Bursa Generală a Locurilor de Muncă la Deva, Petroșani și Orăștie

  Comunicat de presă Bursa generală a locurilor de muncă – 12 mai 2023   Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara organizează, vineri, 12 mai 2023, între orele 0900 –1200, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.  Acţiunea se va desfăşura în această zi, atât pe plan naţional, cât şi în reţeaua teritorială a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, în următoarele locații: Deva – Inspectoratul Școlar […]

todaymai 3, 2023 86 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%