Actualitate

Caravana pentru depistarea tuberculozei este la Certeju de Sus

todayoctombrie 24, 2022 20

Background
share close

Caravana mobilă a Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” din București, a ajuns de azi, pentru următoarele 3 zile, în comuna Certeju de Sus. Acțiunea de depistare a cazurilor de tuberculoză este organizată în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică și cu autoritățile locale.

Până astăzi caravana mobilă a efectuat investigații gratuite în comunele Vața de Jos și Luncoiu de Jos.

Pe 27 și 28 octombrie, caravana va ajunge în comuna Mărtinești, iar săptămâna viitoare va străbate localitățile Ghelari, Bretea Română și Pui. Screening-ul tuberculozei se adresează populației din mediul rural, investigațiile făcute în cadrul caravanei fiind gratuite. Sunt eligibile persoanele cu vârsta peste 18 ani, sunt excluse gravidele și persoanele care și-au realizat investigații radiologice în ultimele 6 luni.

 

 

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

ADIO, Brai Cata! Începând de azi

S.C. BRAI-CATA S.R.L. a încetat, începând de astăzi, prestarea serviciului de colectare și transport în zona 3 Centru, deci și la Orăștie Aceasta anunță: “Având în vedere rezilierea contractului de delegare a serviciului de colectare și transport deșeuri municipale, pentru zona 3 Centru/ Bârcea Mare de către delegatarul ADI SIGD Județul Hunedoara, S.C. BRAI-CATA S.R.L. informează toți clienții din unitățile administrativ-teritoriale aflate în această zonă că a încetat, începând de […]

todayoctombrie 24, 2022 2710 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%