Actualitate

Cartușe de vânătoare, în podul unui imobil din satul Căstau

todayaprilie 11, 2023 172

Background
share close

În timp ce efectua unele lucrări la acoperișul unei case, un bărbat a găsit 2 cutii de cartușe de vânătoare. A sesizat la 112 , descoperirea acestora.

Primele informații au venit din partea ISU Hunedoara, care avea în teren pompieri ai Detașamentului din Deva.

„După identificarea muniției de către pirotehniștii ISU Hunedoara s-a constatat ca aceasta este de proveniență recentă ( 50 cartuse arma de vanatoare).
Astfel, conform atribuțiilor legale, cazul este preluat de către serviciul specializat din cadrul IPJ HUnedoara,”  ne-a declarat, Lucian Morogan, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Cartușele au fost ridicate de la fața locului de către polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase al Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara.

„La data de 11 aprilie 2023, ora 14:07, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Beriu, a sesizat Poliția Municipiului Orăștie prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, în timp ce executa lucrări la acoperișul unui imobil , în podul unei anexe a descoperit două cutii care conțin 53 bucăți de cartușe pentru armă de vânătoare de tip lisă calibru 12 mm cu alice. Polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara ajunși la fața locului au găsit muniția pe care au ridicat-o în vederea continuării cercetărilor legale care se impun”,  se arată în comunicatul emis de IPJ Hunedoara.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Campania “Acceptă plata cu cardul”

Tu unde-ţi păstrezi banii? Ii porti cu tine  sau ii tii pe card? Președintele ANAF, Lucian Heiuș  a anunțat astăzi startul Campaniei: “ Acceptă plata cu cardul” “Am dat astăzi startul oficial pentru campania „Acceptă plata cu cardul” inițiată alături de Asociația de Plăți Electronice din România și Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România. Aceasta este o campanie de informare cu privire la faptul că firmele […]

todayaprilie 11, 2023 115

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%