Actualitate

CAS Hunedoara: Servicii gratuite de consiliere psihologică pentru persoanele diagnosticate cu autism

todayoctombrie 26, 2023 231

Background
share close

În curând, persoanele diagnosticate cu tulburări din spectrul autist vor beneficia de servicii gratuite de consiliere psihologică. Casa de Asigurări de Sănătate a demarat procedura de contractare cu cabinetul psihologic Pop & Asociații din municipiul Hunedoara.

Astfel, copiii și adulții din județ, diagnosticaţi cu tulburări din spectrul autist vor putea beneficia de servicii de psihoterapie și consiliere psihologică clinică, logopedie, respectiv intervenții psihologice validate științific în tulburări din spectru autist, inclusiv elaborarea unui plan de intervenție personalizat pentru fiecare bolnav.

„Intrăm într-o stare de normalitate și CAS Hunedoara face primul pas în susținerea pacienților cu autism, implicându-se în decontarea tratamentelor necesare persoanelor cu aceste suferințe. Salutăm acest program derulat prin CNAS și ne dorim ca un număr  cât mai mare de specialiști în domeniu să devină partenerii noștri, astfel ca toți pacienții din județul Hunedoara să poată beneficia de sprijin concret din partea statului. Ne manifestăm deschiderea și sprijinul atât pentru furnizori cât și pentru pacienți, și le stăm la dispoziție cu toate resursele, pentru a beneficia de drepturile lor”, a declarat Adrian David, directorul general al CAS Hunedoara.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

În conferință, Călin Petru Marian a declarat: “Fenomenul drogurilor reprezintă un flagel împotriva căruia trebuie să facem orice este necesar pentru a fi combătut”

Drogurile sunt o realitate dureroasă a zilelor noastre, statisticile arată că de la an la an vârsta celor care încep consumul de droguri este tot mai mică. Pentru a atrage un semnal de alarmă în rândul părinților, a fost organizată aseară la Deva, o conferință cu titlul „Stop Drogurilor! Copilul un dar neprețuit!” Azi, întâlnirea se va repeta, de data aceasta în municipiul Hunedoara, în sala de conferințe a Facultății […]

todayoctombrie 26, 2023 56

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%