Actualitate

Casa în flăcări, la Petroșani

todaynoiembrie 14, 2022 13

Background
share close

Un incendiu a cuprins o casă din municipiul Petroșani, iar pompierii sosiși de urgență la fața locului s-au luptat mai bine de două ore cu focul mistuitor.

Pompierii petroșăneni au fost solicitați în această noapte pentru lichidarea unui incendiu anunțat într-o casă de pe strada Piscului, din municipiul Petroșani.

La locul evenimentului s-au mobilizat de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și echipajul SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără, în podul locuinței, cu posibilitatea de extindere la imobilul invecinat.

După mai bine de două ore de efort susținut, incendiul a fost stins, suprafața afectată fiind de aproximativ 90 mp.

Din fericire nu au existat victime, iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Carmen COSMAN

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Polițistul devean cu patru bordeluri a fost condamnat la peste 4 ani

Claudiu Leontin Delie, în  perioada 2016-2019, a determinat şi a înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe tinere majore, obţinând foloase materiale. Agentul șef adjunct Delie,  din cadrul Poliției Municipiului Deva,  este acuzat că a utilizat metoda „loverboy”.   El a coordonat, timp de patru ani, o rețea de prostituție din care și-a cumpărat cinci case. Patru dintre ele erau folosite ca și bordeluri. În urma pronunțării sentinței, inculpatul urmează  a […]

todaynoiembrie 13, 2022 15503 7

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%