Actualitate

Cât de pregătite sunt autoritățile județene, în această iarnă pentru a deszăpezi drumurile

todayianuarie 27, 2023 38

Background
share close

Astăzi, Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian a verificat situația materialului antiderapant, a rezervelor de combustibil și numărul utilajelor disponibile pentru deszăpezirea autostrăzii și a drumurilor naționale aflate în județul Hunedoara.

Nu e prima dată, în acest sezon rece, el a mai avut întrevederi pe această temă.

Astăzi, acesta a efectuat o scurtă vizită la Centrul pentru Întreținerea și Coordonarea porțiunii hunedorene a autostrăzii A1 și la Baza de depozitare din cadrul Districtului Șoimuș – Drumuri Naționale pentru a afla stadiul pregătirilor de iarnă pentru deszăpezirea autostrăzii și a drumurilor naționale.

La finalul vizitei, Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian a declarat că:

Stocurile de material antiderapant și rezervele de combustibil sunt suficiente, acestea putând fi completate ori de câte ori va fi nevoie. Toate utilajele din dotare vor acționa imediat ce starea carosabilului va impune acest lucru. 

În depozitele tuturor celor 7 secții de drumuri naționale din județ, care întrețin 385 de kilometri de rețea rutieră, se află suficiente cantități de material antiderapant, iar utilajele sunt pregătite să intervină atunci când va fi cazul. „

„Cu toate acestea, le recomand hunedorenilor să țină cont de sfaturile autorităților: să conducă prudent, să își echipeze mașinile pentru condiții de iarnă și să se informeze asupra condițiilor meteorologice înainte de a porni la drum,” a concluzionat Prefectul de Hunedoara. 

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Arest preventiv: 30 de zile la răcoare pentru cei doi tâlhari

Cei doi sibieni rămân în arest preventiv. Aceasta a fost decizia magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva emisă în această după amiază. Conform informațiilor oferite de IPJ Sibiu, prin purtătorul de cuvânt al instituției, Welter Elena, tânărul de 29 de ani este suspect într-un alt caz de tâlhărie în formă gravă. În 19 decembrie 2022, acesta a pătruns într-o sală de jocuri din Șelimbăr, Sibiu, unde tot prin amenințare […]

todayianuarie 27, 2023 704

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%