Actualitate

Câți bani au primit de la Guvern primăriile hunedorene

todayoctombrie 26, 2022 89

Background
share close

Aproape 28 de milioane de lei au fost alocați de Guvern primăriilor hunedorene, Fondurile au fost acordate la solicitarea autorităților locale, prin Instituțiile Prefecților și Consiliile Județene din fiecare județ, pentru asigurarea cheltuielilor de funcționare și dezvoltare ale autorităților administrației publice locale, cheltuieli care necesită a fi efectuate până la sfârșitul anului 2022.

Prin proiectele de hotărâre transmise s-au solicitat sume pentru unitățile administrativ-teritoriale pentru care nu a fost posibilă, din bugetele proprii, finanțarea pentru unele categorii de cheltuieli de strictă necesitate precum cheltuieli de funcţionare (salarii, iluminat public, salubritate etc.), sentințe, cofinanțarea proiectelor, asigurarea cu energie termică a instituțiilor publice, corecții financiare, cheltuieli de capital, cât şi alte cheltuieli neprevăzute.

Iată defalcat sumele de care au beneficiat administrațiile publice județene, cu precizarea că sunt exprimate în mii lei.

Carmen COSMAN

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

L-ați văzut? Un bărbat din Hunedoara a dispărut

  În data de 25 octombrie 2022, în jurul orei 11:00, Poliția Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat care a sesizat că, fratele său, CORAȘ MARCEL, în vârstă de 57 de ani, din municipiul Hunedoara, a plecat voluntar de la domiciliul său în data de 10 octombrie 2022, în zona orașului Călan, pentru a presta servicii în vederea creşterii de animale. Având în vedere că bărbatul nu deţine telefon mobil, […]

todayoctombrie 26, 2022 10

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%