Actualitate

Câți bani primesc administrațiile publice locale de la Consiliul Județean

todayianuarie 3, 2023 82

Background
share close

Peste 38 de milioane de lei a avut la dispoziție Consiliul Județean Hunedoara din cota de 6% din impozitul pe venit estimat a fi încasat la bugetul de stat pe anul 2023. Sumele vin de la Guvern și ajung, prin intermediul CJ Hunedoara, care le repartizează, la administrațiile publice locale.

Cea mai mare parte a sumei a ajuns la comune, respectiv 21,676 milioane de lei, conform împărțirii făcute de conducerea Consiliul Județean Hunedoara. Municipiile au primit în total 8,9 milioane de lei, în timp ce orașelor din județ le-au revenit 7,6 milioane de lei.

Pe de altă parte, niciun leu pentru drumurile județene sau comunale nu a fost repartizat de CJ Hunedoara în teritoriu.

Carmen PREDA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Parcul Opera din Deva vandalizat de persoane necunoscute

Începutul anului a fost marcat prin vandalism. Pe 1 ianuarie, persoane necunoscute au vandalizat parcul Opera din municipiul Deva, desenând pe trotuarul acestuia și scriind mesaje defăimătoare. Despre această faptă, s-au autosesizat polițiștii municipiului Deva și au deschis dosar penal pentru promovarea în public, prin desene și texte defăimătoare, a unor idei fasciste, naziste, rasiste sau xenofobe. „În data de 01 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Deva s-au […]

todayianuarie 2, 2023 129

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%