Actualitate

Câțiva șoferi au băut alcool până au uitat că n-au voie să conducă

todayfebruarie 6, 2023 26

Background
share close

În ultimele două zile, la nivelul județului, mai mulți șoferi au fost depistați în trafic după ce au consumat băuturi alcoolice. De fapt, consumul de alcool este unul din principalele cauze ale accidentelor rutiere produse în țară. Nici acest sfârșit de săptămână nu a fost o excepție. Astfel, Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara a raportat 9 accidente rutiere, din care 3 au fost provocate de șoferi care au condus sub influența băuturilor alcoolice. Recorduri la aparatul etilotest s-au înregistrat la Simeria și Petroșani, unde rezultatele indicau valori de 1,37 și 1,35 mg/l în aerul expirat. Vitejia șoferilor susținută de consumul de alcool s-a lăsat cu dosare de cercetare penale.

În data de 05 februarie 2023, în jurul orei 19:30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Andrei Mureşan, din Petroşani, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Petrila, care conducea un autoturism pe strada respectivă, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, rezultând avarierea ambelor autoturisme.

Bărbatul de 40 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,35 mg/l, alcool pur în aerul expirat,”  informează IPJ Hunedoara.

În același comunicat mai apare cazul unui tânăr de 22 de ani care s-a izbit cu mașina de un imobil în Băcia:

La data de  05 februarie 2023, în jurul orei 17:45, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată despre faptul că un autoturism a lovit gardul unui imobil din localitatea Băcia (în urma evenimentului rutier rezultând doar pagube materiale).

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Simeria, care a identificat conducătorul auto implicat în evenimentul rutier, un tânăr de 22 de ani. Acesta a acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,37 mg/l, alcool pur în aerul expirat.”

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Un salvator poartă un bebeluș născut acum 3 zile

Tragedie a unei mame, în Apuseni În 5 februarie, un echipaj SMURD a fost chemat pentru că era nevoie de prim ajutor în cazul unei femei inconștiente din localitatea Scărișoara, în județul Alba. Era mama unui copil născut de 3 zile, o femeie de 33 de ani, care  era la a VII-a naștere. ”Un echipaj SMURD din cadrul Stației de pompieri Câmpeni, în cooperare cu o ambulanță SAJ cu medic […]

todayfebruarie 5, 2023 1160 4

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%