Actualitate

Cazierul judiciar va fi eliberat și online

todayianuarie 4, 2023 266

Background
share close

Cazierul judiciar va fi eliberat și online.  Preşedintele României,  Klaus Iohannis a promulgat, marţi, legea care simplifică procedura eliberării cazierului judiciar.

Astfel, documentul va putea fi eliberat online. Legea vizează creşterea operativităţii în obţinerea certificatului de cazier judiciar, în sensul simplificării acestei proceduri, propunându-se ca şi eliberarea actului, nu doar depunerea cererii de eliberare, să fie făcută în formă electronică.

Cazierul judiciar se va elibera în format electronic persoanelor fizice sau juridice, în baza unei cereri care se depune online sau personal la orice unitate ori subunitate de poliție.

Certificatele de cazier judiciar eliberate în formă electronică vor fi semnate cu semnătură electronică calificată şi vor fi asimilate înscrisurilor autentice.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Orăștie: din 12 ianuarie se pot achita taxele și impozitele de către persoanele fizice

Cei care optează pentru plata integrală a taxelor și impozitelor primesc o bonificație de 10%   Primăria municipiului Orăștie anunță că taxele și impozitele locale inclusiv taxa de salubrizare, se pot plăti începând de joi, 12 ianuarie 2023. Impozitele pentru clădiri, terenuri și mijloace de transport au rămas la nivelul anilor precedenți, aplicându-se doar inflația de 5,1 %, conform Codului Fiscal. Impozitul datorat pentru proprietățile deținute pe raza municipiului Orăștie […]

todayianuarie 4, 2023 112

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%