Actualitate

Ce drumuri județene au prioritate la deszăpezire în zona Orăștie

todaydecembrie 7, 2022 187 1 1

Background
share close

Consiliul Județean Hunedoara a stabilit graficul de intervenții pe drumurile județene și au activat Dispeceratul Drumuri Județene pe timp de iarnă.

Șoselele au fost împărțite pe diferite grade de prioritate și acesta este criteriul după care se va interveni în teren cu utilajele de deszăpezire, dar chiar și așa oficialii CJ Hunedoara recomandă conducătorilor auto, care locuiesc sau vor să ajungă în zonele în care sunt anunțate ninsori, să nu plece la drum fără a avea mașina echipată corespunzător pentru iarnă și să circule prudent.

Iată ce șosele au prioritate în zona Orăștie, conform clasificării făcute de oficialii CJ Hunedoara.

Toate problemele apărute în trafic pe drumurile județene pot fi semnalate la Dispeceratul de iarnă, telefon 𝟎𝟕𝟑𝟕 𝟓𝟓𝟑 𝟗𝟕𝟏.

Carmen PREDA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Un puternic incendiu a distrus casa unei familii, în Uricani

Un aparat de gătit lăsat nesupravegheat a fost cauza unui incendiu petrecut în această seară, în localitatea Uricani. Pompierii Gărzii de Intervenție Lupeni și cei ai Detașamentului Petroșani au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o casă din Uricani. Incendiul a cuprins bucătăria locuinței și acoperișul acesteia, existând pericolul de propagare a flăcărilor la anexe și la casele învecinate. Din fericire, nu au existat victime, iar pompierii au lichidat incendiul […]

todaydecembrie 6, 2022 77

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%