Social

Cearta dintre doi bărbați s-a încheiat cu un dosar penal

todayaugust 1, 2023 381 1

Background
share close

O altercație între doi bărbați a sfârșit la poliție. Aseară, un bărbat de 41 de ani din Orăștie, a fost amenințat și lovit de un alt bărbat de 31 de ani din Geoagiu. Totul s-a petrecut pe strada Pricazului, agresorul s-a ales cu dosar penal pentru lovire și amenințare cu moartea. Cercetările sunt în derulare.

„La data de 31 iulie 2023, ora 23:34, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Orăștie, a fost agresat amenințat cu moartea și lovit de către un alt bărbat în vârstă de 32 de ani, din orașul Geoagiu.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare”  a transmis Carla Strujan, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Lucrările de pe DN 68A, la Coșava, au fost sistate

Valorile foarte mari de trafic îngreunează intervențiile de pe DN 68A în zona Coșava, motiv pentru care lucrările de reparații se vor sista până la finele zilei de astăzi, urmând să fie reluate la o dată pe care o vom anunța ulterior. Drumul național care leagă nodurile rutiere Margina și Holdea are trafic de autostradă, nefiind proiectat pentru asemenea valori de circulație. Aceste lucrări sunt esențiale pentru menținerea viabilității drumului […]

todayaugust 1, 2023 300

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%