Actualitate

Cearta dintre doi prieteni s-a încheiat la spital, după ce unul dintre ei l-a împuns cu o furculiță pe celălalt

todayfebruarie 20, 2023 540

Background
share close

Un tânăr de 20 de ani din București s-a ales cu dosar penal, după ce l-a împuns cu furculița pe un alt tânăr. Victima are 19 ani și s-a prezentat câteva zile mai târziu de la momentul disputei, la Spitalul de Urgență din Petroșani, după ce rana s-a infectat. Sesizarea a fost făcută de către personalul medical ce au acordat primul ajutor tânărului de 19 ani, originar din Ploiești.

Cei doi prieteni au avut o altercație în noaptea de 15/16 februarie, în timp ce se aflau într-o unitate de cazare din Părâng.

În data de 20 februarie 2023, în jurul orei 11:20, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de personalul medical al Spitalul de Urgență din localitate cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe a fost adus un tânăr care prezenta o plagă în zona spatelui.
Din primele verificări, și din declarația verbală a persoanei vătămate, în vârstă de 19 ani, din Ploieşti, poliţiştii au stabilit faptul că între acesta și un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Bucureşti, ar fi avut loc o altercație în noaptea de 15/16 februarie 2023, într-o cameră a unei unităţi de cazare din Masivul Parâng, ocazie cu care tânărul de 19 ani ar fi fost lovit/înțepat cu un corp ascuţit (posibil o furculiţă) în zona spatelui”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

Tânărul de 19 ani a rămas internat la Spitalul de Urgență Petroșani, iar poliţiştii au întocmit, în acest caz, dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, cercetările urmând a stabili cu exactitate circumstanţele producerii faptei.

 

Cosmina PRAȚA

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Prefectul Hunedoarei alături de oamenii afectați de inundațiile recente din bazinul Crișului Alb

Astăzi, prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, s-a deplasat în comunele Vața de Jos și Baia de Criș. Aceste localități au fost afectate de fenomenele hidrologice recente. Vizitei în teren a prefectului, s-au alăturat și echipajele ISU Hunedoara, dar și cele ale Administrației Bazinale de Ape Crișuri. Pentru următoarele 24 de ore, în județul Hunedoara sunt în vigoare două coduri de avertizare hidrologică, după cum urmează: Cod galben pe râurile […]

todayfebruarie 20, 2023 31

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%