Actualitate

Ceață densă în mai multe județe, inclusiv în Hunedoara!

todayianuarie 9, 2023 61

Background
share close

Administraţia Naţională de Meteorologie  a emis, luni, avertizare de cod galben de vânt puternic, ceaţă şi polei, valabile în numeroase județe din ţară, inclusiv în județul Hunedoara.

Potrivit meteorologilor, până la ora 9:00, în localităţi din judeţele Timiş, Hunedoara, Ialomiţa, Argeş, Buzău, Prahova, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmboviţa, Alba, Mureş, Sibiu, Olt, Dolj şi Municipiul Bucureşti (îndeosebi în zona periferică) va fi ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri, iar pe alocuri sunt condiţii de producere a poleiului.

Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara recomandă conducătorilor auto folosirea în mod corespunzător a luminilor pe timp de ceață, evitarea opririi pe benzile de circulaţie, reducerea vitezei de deplasare şi mărirea distanţei de siguranţă dintre autovehicule. În condiții de vizilbilitate redusă, şoferii sunt sfătuiți să evite manevrele riscante care ar putea cauza accidente rutiere.

[AUDIO]: Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu

  • cover play_arrow

    Ceață densă în mai multe județe, inclusiv în Hunedoara! radiocolor

 

Cosmina PRAȚA

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Autoturism în flăcări, la Brad, din cauza unui scurtcircuit

  În această seară, la Secția de Pompieri Brad a sunat din nou alarma. Pompierii au fost solicitați pentru a stinge un incendiu izbucnit în curtea unei case din municipiul Brad. Un autoturism a luat foc în urma unui scurtcircuit.     "De urgență, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă, precum și un echipaj SMURD.    Incendiul s-a manifestat la compartimentul motor, fiind […]

todayianuarie 8, 2023 110

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%