Social

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva organizează preselecţie pentru Cercul de Dans Modern, la care pot participa elevi din clasele I-VII

todayseptembrie 25, 2023 70

Background
share close

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva organizează luni, 19 octombrie 2023, la ora 14:30, în Sala de Balet (etajul II), preselecţie pentru Cercul de Dans Modern, la care pot participa elevi din clasele I-VII.

În cadrul preselecţiei, comisia va urmări o serie de aptitudini ale candidaţilor, printre care: ureche muzicală, ritmicitate și prezență scenică.

Înscrierea se face pe baza unei cereri care va fi completată de părintele candidatului. Actele necesare pentru înscriere sunt: copie după certificatul de naştere al copilului şi adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie cu menţiunea „Apt pentru efort fizic” (se prezintă în prima lună de curs).

Orele din cadrul Cercului de Dans Modern sunt gratuite şi se desfăşoară pe toată durata anului şcolar, de două ori pe săptămână – în zilele de luni şi miercuri, între orele 14:30-15:30, cu excepţia vacanţelor şcolare.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0729.535.207 (persoană de contact: instructor Viorica Iacob).

Sursa: Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Munții Retezat: Turistă salvată de salvamontiștii hunedoreni, în weekend

Vremea bună îndeamnă la călătorii pe munte, însă echipamentul necorespunzător poate fi cauza unor accidente. Acesta a fost și cazul unei turiste care a suferit un traumatism grav la gleznă, în timp ce se afla în zona vârfului Retezat. Ea a fost transportată cu elicopterul din munte la Spitalul din Petroșani, a informat, duminică, Serviciul Public Județean Salvamont Hunedoara, care a precizat că femeia nu se echipase corespunzător pentru un […]

todayseptembrie 25, 2023 71

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%