Actualitate

Centrul de Formare Inițială și Continuă al M.A.I. Orăștie, la începutul anului universitar 2023/2024

todayoctombrie 2, 2023 313 1

Background
share close

Astăzi, 2 octombrie, în cadrul Centrului de Formare Inițială și Continuă al M.A.I. Orăștie, instituție de formare continuă non-universitară din cadrul M.A.I., s-a desfășurat activitatea de deschidere a anului universitar 2023-2024.

Acțiunea a debutat cu o trecere în revistă a evenimentelor care au marcat anul de învățământ anterior, precum și un bilanț al activităților didactice desfășurate. Pentru anul de învățământ 2022-2023, la nivelul Centrului de Formare Inițială și Continuă al M.A.I. Orăștie, au fost derulate un număr de 42 activități formative (cursuri pentru inițiere în carieră, cursuri de perfecționare, cursuri autorizate și stagii de formare) la care au fost înmatriculați un număr de 867 cursanți.

De asemenea au fost expuse principalele obiective pentru anul de învățământ 2023-2024, precum: derularea de programe formative adaptate nevoilor beneficiarilor, optimizarea condițiilor din sălile de formare, precum și dezvoltarea unor noi parteneriate instituționale.

Centrul de Formare Inițială și Continuă al M.A.I. Orăștie, reprezintă unul dintre principalii furnizori de formare din cadrul M.A.I., care oferă programe autorizate de formare profesională a adulților în strânsă corelare cu nevoile reale de formare a beneficiarilor.

Sursă: Centrul de Formare Inițială și Continuă al M.A.I. Orăștie

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Turneul național Clasic la puterea a treia „Violoncellissimo” revine la Deva cu ediția a V-a!

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită în data de 21 octombrie 2023, începând cu ora 19:00, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, la ediția a V-a a turneului ,,Clasic la puterea a treia, Violoncellissimo”, susținut de Marin Cazacu și ansamblul cameral Violoncellissimo. Violoncellissimo este unul dintre cele mai cunoscute ansambluri camerale românești din ultimii 20 de ani, format la inițiativa renumitului violoncelist Marin […]

todayoctombrie 2, 2023 46

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%