Actualitate

CFIC Orăștie: formare profesională pentru personalul MAI din 11 județe

todaymai 23, 2023 158

Background
share close

Personal din M.A.I. prezent la cursurile organizate la Centrul de Formare Inițială și Continuă al M.A.I. – Orăștie, în perioada 22-26.05.2023. Sesiunea de pregătire este destinată personalului cu răspunderi specifice în domeniul securității și sănătății lucrătorilor din structurile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Scopul activității este acela de a eficientiza activitatea de prevenire a riscurilor profesionale și protecție a lucrătorilor, precum și identificarea neajunsurilor și deficiențelor cu care se confruntă personalul MAI. Cele cinci zile de formare profesională înseamnă o ssesiune de pregătire ce cuprinde 40 de ore și reunește ofițeri și subofițeri din cadrul Inspectoratelor de Jandarmi Județene Galați, Tulcea, Gorj, Arad, Sibiu, Satu Mare, Bihor, Gorj, Dolj, Dâmbovița, Argeș, precum și din cadrul Bazei de Administrare și Deservire a Jandarmeriei Române.

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Social

Drumețiile pot fi o adevărată tragedie! Cum pot fi ocolite viperele?

Pentru toţi cei care iubesc drumeţiile, Direcția Județeană de Sănătate Hunedoara atrage atenția cu privire la prezenţa pe teritoriul judeţului Hunedoara, a viăerei comune care deţine  un puternic venin.  Excursioniştii trebuie să cunoască pericolul pe care îl reprezintă viperele în această perioadă, modalităţile de prevenire a atacului acestora şi care sunt primele măsuri de ajutor care trebuie luate în caz de muşcătură. Muşcăturile de vipera impun efectuarea de urgenţă a […]

todaymai 23, 2023 49

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%