Social

CFIC Orăștie: O nouă serie a cursului de specializare în domeniul logisticii

todayiunie 19, 2023 85

Background
share close

Începând de astăzi, 19 iunie 2023, 20 de subofițeri din mai multe structuri ale Ministerului de Interne participă, în cadrul Centrului de Formare Inițială și Continuă al M.A.I. Orăștie, la programul de formare profesională de schimbare a profilului de muncă în specialitatea logistică.

Cursul se desfășoară pe parcursul a 10 zile, 60 de ore de pregătire, și are ca scop formarea cursanţilor pentru exercitarea atribuţiilor şi competenţelor pentru utilizarea terminologiei specifice și elaborarea documentelor specifice domeniului logistic în M.A.I..

Cursul pentru schimbarea specialității sau profilului de muncă este un program formativ care se subsumează formării profesionale continue în context formal și care asigură dezvoltarea carierei cadrului militar. Principiile utilizate în procesul de învăţământ sunt cele specifice activităţii de învățarii a cu adulţilor, bazate pe caracteristicile învăţării la această vârstă şi pe condiţiile care facilitează procesul de învăţare.

Sursă: Centrul de Formare Inițială și Continuă al M.A.I. Orăștie

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Azi, campanie de dezinsecție terestră a zonelor verzi de pe raza municipiului Deva

Primăria Municipiului Deva şi operatorul Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare S.C. DD CHIM SRL demarează astăzi, 19 iunie 2023, la ora 22:00, campania de dezinsecție terestră a zonelor verzi de pe raza municipiului Deva. Pentru lucrări de dezinsecție terestră (combatere larve țânțari) se va utiliza Vectobac WG iar pentru lucrări de dezinsecție terestră (combatere țânțari) va fi utilizat insecticidul Cymina Ultra. Persoanele cu probleme respiratorii sau […]

todayiunie 19, 2023 68

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%