Actualitate

CFR Călători: Trenurile Intercity au la dispoziție WI-FI 4 G

todaydecembrie 14, 2022 16

Background
share close

Pasagerii din trenurile Intercity (IC) ale CFR Călători vor putea accesa gratuit conexiunea Wi-Fi la viteză 4G furnizată de Orange Business Services, a transmis, miercuri, într-un comunicat de presă, operatorul feroviar naţional.

Astfel, CFR Călători a dotat cu servicii de Wi-Fi mobil un număr de 33 de vagoane care deservesc trenurile de rang Intercity şi, indiferent de reţeaua de telefonie mobilă utilizată, pasagerii au acces gratuit şi nelimitat la Internet pe toată durata călătoriei.

Pentru a utiliza Wi-Fi gratuit, pasagerii vor selecta la urcarea în tren din lista de reţele „Wi-Fi CFR”, după care vor introduce parola de acces afişată la bordul trenului.
„Pentru ca toţi pasagerii CFR Călători să fie în siguranţă online, soluţia Business Wi-Fi Mobile furnizată de către Orange Business Services are inclusă şi opţiunea de securitate, care asigură blocarea traficului periculos, de tip malware, şi a aplicaţiilor care generează un trafic intens de date şi pot afecta experienţa altor călători. În acelaşi timp, Business Wi-Fi Mobile vine cu opţiuni utile şi pentru echipele CFR Călători, care pot vizualiza în timp real trenurile pe traseu şi pot avea acces la statistici privind gradul de utilizare a serviciului Wi-Fi. Implementarea soluţiei de către Orange Business Services a fost făcută alături de Arobs Transilvania Software, partener pentru Wi-Fi Mobil şi Smart Tracking”, se arată în comunicat.

<b>CFR Călători oferă Wi-Fi gratuit în trenurile Intercity prin intermediul unui parteneriat cu Orange</b>Vești bune vin de la CFR Călători astăzi. Compania feroviară a anunțat un parteneriat cu Orange Business Services, călătorii din trenurile Intercity (IC) urmând să se bucure de acces gratuit la Wi-Fi. Astfel, va fi oferită conectivitate nelimitată

Orange Business Services, divizia de B2B a Grupului Orange, este partenerul de transformare digitală pentru companii din întreaga lume. Operator de reţele şi integrator de servicii digitale, Orange Business Services utilizează expertiza în domeniile IoT, Cloud, Data şi AI, dezvoltarea de aplicaţii şi securitatea informatică.

În România, Orange Business Services este reprezentată de către divizia de business a Orange România şi Orange Romania Communications şi permite companiilor mari, IMM-urilor şi autorităţilor publice să îşi transforme organizaţiile prin utilizarea tehnologiei şi a informaţiilor digitale.

 

 

 

Sursă: AGERPRES

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

„Biblioteca Stradală”-Proiect pentru care se caută un agent economic dispus să concretizeze proiectul

Zilele trecute, a fost premiat câștigătorul concursului „Biblioteci Stradale –un nou concept”. Organizatorii caută acum un agent economic dispus să transpună în plan fizic și real, proiectul realizat de elevi ai Liceului de Arte „Sigismund Toduță”  din Deva. 20 de elevi ai acestei instituții de învățământ au creionat și realizat proiecte din materiale reciclabile pentru inițiativa culturală organizată de  Centrul Județean de Excelență Hunedoara, Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, Illinois Romanian-American […]

todaydecembrie 14, 2022 125 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%