Diverse

Ciucă: Vremea mineriadelor politice a trecut; îndemn la vot pentru noul Executiv

todayiunie 15, 2023 7

Background
share close

„A venit vremea colaborării – dincolo de ideologii – pentru dezvoltarea României, pentru binele fiecărui român şi iată că, deşi se dădeau trei luni şanse de viaţă guvernării PNL-PSD-UDMR, astăzi putem pune în practică deja o a doua parte a ei, după mai bine de un an şi jumătate. Eu cred cu tărie că vremea mineriadelor politice, a urii între partide a trecut. Este vremea măsurilor şi a soluţiilor pentru oameni sub culorile drapelului României, nu ale partidelor”, a spus Ciucă în plenul Parlamentului.

El a făcut un apel la toţi parlamentarii.

„Vă propun să ne ridicăm la înălţimea provocărilor majore prin care trece România şi să lăsăm campania electorală doar pentru lunile în care ea va veni oficial. Anul acesta să facem legi bune pentru România, pentru că într-o Europă tulburată de conflicte sociale şi ideologice periculoase noi ne avem pe noi şi pe cei care cred ca şi noi în valorile democratice şi europene”, a afirmat preşedintele Senatului.

A adăugat că „dacă sunt bune ideile pentru români, important este ca ele să producă efecte”.

„Haideţi să le spunem de la această tribună şi să punem Guvernul să le pună în practică, nu să ne certăm pe cine a fost mai deştept”, a mai spus Ciucă.

El a arătat că obiectivele din programul de guvernare vor fi susţinute de PNL şi PSD la nivelul Parlamentului şi Guvernului.

„Din toate aceste motive şi din considerentul că avem în faţă o echipă de miniştri pregătită să guverneze bine şi responsabil România, vă invit să votaţi pentru acordarea încrederii Parlamentului asupra programului de guvernare şi a întregii liste a noului Executiv”, a transmis Nicolae Ciucă.

Fostul premier le-a mulţumit membrilor Cabinetului său şi parlamentarilor care au sprijinit activitatea Executivului.

 

 

 

Sursă: Agerpres

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Patru tineri cercetați penal pentru furt calificat de cupru

La Lupeni, patru bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat . Pe 10 iunie, polițistii au început investigațiile, după ce la o exploatare minieră din Lupeni, mai multe persoane necunoscute au pătruns în curtea minei şi au sustras mai multe componente din cupru.  15 m de cablu din cupru și componentele interioare ale unui transformator au dispărut în acea noapte. Au fost identificate patru persoane cu vârste între 20 și […]

todayiunie 15, 2023 77

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%