Actualitate

Claudiu Nițariu, autorul accidentului de la Petroșani rămâne în arest

todayfebruarie 10, 2023 113 1

Background
share close

Tribunalul Hunedoara a judecat, astăzi, cererea procurorilor de prelugire a mandatului de arestare în cazul tânărului din Aninoasa, care a fost autorul accidentului de la Petroșani.

În urma acestui accident a murit  un copil de 11 ani și au fost răniți alți cinci, după ce tânărul i-a lovit cu mașina, pe o trecere de pietoni din Petroșani. Claudiu Nițariu nu avea permis de conducere și era băut. În urma impactului deosebit de puternic, Cosmin, un copilaș de 11 ani, nu a supraviețuit.

„Admite propunerea formulată de către Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara şi, în consecinţă: În baza art. 234 Cod procedură penală rap. la art.236 Cod procedură penală, prelungește măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul Nițariu Claudiu-Marian, pe o perioadă de 30 de zile, începând din data de 20.02.2023 până la data de 21.03.2023, inclusiv. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu din data de 10 februarie 2023”, se arată în decizia magistraților Tribunalului Hunedoara.

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Barbat din Deva urmărit general prins de polițiștii deveni

Bărbat aflat în urmărire naţională şi internaţională, depistat şi depus în Penitenciar, în urma unei acţiuni a poliţiştilor Biroului Investigații Criminale Deva. Pe numele lui erau trei mandate de arestare.    "In 9 februarie, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au organizat o acțiune în urma căreia au depistat, pe raza municipiul Deva, un bărbat 45 de ani, din Deva, pe numele căruia Judecătoria Drăgășani a emis, la data de 23 […]

todayfebruarie 10, 2023 115

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%