Actualitate

CNAS caută cinci specialiști IT. Salariul promis este de 19.857 de lei, echivalentul a 3971 de euro.

todayseptembrie 18, 2023 210 1

Background
share close

În această dimineață, a fost dat publicității un anunț de concurs pentru cinci locuri de muncă în cadrul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Cei care doresc să se înscrie în cursa pentru un post de IT-ist trebuie să știe că data limită de depunere a dosarelor este 2 octombrie, proba scrisă fiind progamată pe 9 octombrie. Salariul promis este de 19.857 de lei, echivalentul a 3971 de euro.

Vrei să fii parte din echipa care contribuie la dezvoltarea sistemelor și platformelor software ale CNAS? Vrei să ai un salariu de 19.857 de lei, echivalentul a 3971 de euro? Avem 5 poziții deschise pentru Specialiști IT&C în cadrul Direcției Tehnologia Informației!

👩‍💻 Dacă ai experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date, ești candidatul potrivit!

📅 Proba scrisă va avea loc pe 9 octombrie 2023, iar termenul limită pentru înscrieri este 2 octombrie 2023.

ℹ️ Pentru mai multe detalii și condiții de participare, consultați anunțul complet pe site-ul nostru (Link: bit.ly/3EK5bhe) sau contactați Direcția Resurse Umane, Salarizare și Evaluare Personal la 0372309240.

📌 Oportunitatea de a contribui la proiecte inovatoare în domeniul sănătății te așteaptă!

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Trei zile pline de activitate pentru pompierii hunedoreni

În ultimele trei zile, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al Județului Hunedoara au desfășurat 154 misiuni și intervenții. O pondere semnificativă a misiunilor este reprezentată de acordarea ajutorului medical de urgență, respectiv 125 astfel de solicitări. Tot în această perioadă, pompierii militari au intervenit pentru stingerea a 3 incendii. Acestea au avut loc în localitatea Vulcan, unde un garaj și un autoturism […]

todayseptembrie 18, 2023 417 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%