Actualitate

Cod Galben: Datorită condițiilor meteo, pompierii hunedoreni sunt în alertă

todayianuarie 6, 2023 46

Background
share close

Noapte plină de evenimente pentru Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara, ca urmare a condițiilor meteo. A fost necesară intervenția pompierilor în diverse localități ale județului Hunedoara.

Pe fondul Codului Galben emis de Administrația Națională de Meteorologie pentru perioada 05.01.2022 ora 14.00 – 06.01.2022 ora 12.00, la nivelul județului Hunedoara, pompierii militari din cadrul Detașamentului Petroșani și Gărzii de Intervenție Lupeni au fost solicitați să intervină pe parcursul acestei nopți în următoarele situații:

– În Vulcan, o parte din acoperișul din tablă al unei case fost luat de vânt.

– În Bănița, pe DN 66, un copac a căzut pe carosabil.

-În Uricani, un copac a căzut peste o casă.

-În Vulcan un copac a căzut pe carosabil, blocând un drum secundar (Str. Valea Lupșasca).

-În Lupeni, un copac a căzut peste firele de curent electric, pe str. 9 Mai, provocând o pană de curent. Concomitent cu acțiunea pompierilor a fost solicitată și intervenția unei echipe ENEL.

Surse din cadrul ENEL ne-au informat că probleme de distribuție au mai fost în localitățile  Merișor, Uricani,  Aninoasa, Vulcan și Baru, toate situațiile au fost remediate până la această oră.

Din fericire, în urma acestor evenimente, nicio persoană nu a fost rănită.

 

 

Sursă: ISU Hunedoara

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

DN 66A: drum blocat! Mai mulți copaci au căzut pe carosabil

În această seară echipajele operative din cadrul Detașamentului Petroșani și Gărzii de Intervenție Lupeni au intervenit pe raza localităților Vulcan și Câmpul lui Neag DN 66A, unde mai mulți copaci au căzut pe carosabil, din cauza vântului puternic. Pompierii au acționat pentru segmentarea copacilor și degajarea materialului lemnos de pe carosabil, circulația fiind reluată în condiții normale. RECOMANDĂRI: ❗Urmăriți la posturile radio/TV buletinele meteorologice și recomandările autorităților. ❗Evitați să porniți […]

todayianuarie 5, 2023 22

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%