Actualitate

Cod galben de intensificări ale vântului valabilă până duminică dimineaţa în zone din zece judeţe. Hunedoara este inclusă în atenționarea ANM

todayoctombrie 20, 2023 28

Background
share close

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului, valabilă până duminică dimineaţa în zone din zece judeţe.  Potrivit meteorologilor, în intervalul 20 octombrie, ora 10:00 – 22 octombrie, ora 10:00, vântul va avea intensificări în Banat, Crişana şi în sud-vestul Transilvaniei, cu viteze în general de 55 – 60 km/h.  De asemenea, în Carpaţii Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali, la altitudini de peste 1.700 de metri, vor fi rafale de 80 – 90 km/h.

Judeţele vizate de atenţionarea Cod galben sunt: Bihor, Arad, Timişoara, Caraş-Severin, Hunedoara, Sălaj (parţial), Cluj (parţial), Alba (parţial), Gorj (parţial) şi Mehedinţi (parţial).

Meteorologii precizează că, pe arii restrânse, trecător, vor fi intensificări ale vântului şi în restul teritoriului, cu precădere în est, centru şi la munte.

 

 

Sursa: ANM

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Tânăr reținut pentru furt calificat. A sustras de pe un șantier materiale de construcții în valoare 20.300 de lei

Un tânăr din Orăștie a fost reținut de polițiști. Acesta ar fi furat de pe un șantier situat pe raza municipiului Orăștie materiale de construcții în valoare de 20.300 de lei. Identificarea autorului furtului produs între 1 și 19 octombrie 2023 a dus și la recuperarea a 90 % din prejudiciu. Cel bănuit, un tânăr de 21 de ani a fost introdus Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva și […]

todayoctombrie 20, 2023 258

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%