Actualitate

Coliziune frontală în Petrila provocată de un tânăr de 18 ani

todaynoiembrie 13, 2022 212 3

Background
share close

 

 

Astăzi, un tânăr de 18 ani din Petrila a provocat un accident de circulație intrând frontal într-un alt autoturism condus de un bărbat de 43 de ani din aceeași localitate. Poliția Orașului Petrila a fost sesizată despre producerea acestui  accident rutier. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit modul în care accidentul s-a produs . 

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a ambilor conducători auto și avarierea autoturismelor implicate. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

În Petroșani, incendiu într-un apartament declanșat de o lumânare nesupravegheată

În această dimineață, pompierii petroșăneni au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul 3 al unui bloc din municipiul Petroșani. Timpul de răspuns al echipajelor operative a fost unul foarte scurt și astfel incendiul care se manifesta în dormitorul apartamentului a fost localizat în mai puțin de 5 minute, fără a fi afectate locuințele  învecinate.   Nu au existat victime și nici locatari pentru care […]

todaynoiembrie 13, 2022 39

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%