Actualitate

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență reunit azi, la Prefectură

todayfebruarie 14, 2023 11

Background
share close

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a convocat azi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență unde a fost analizat și discutat „Raportul de evaluare a activității comitetului în anul 2022.
Documentul a fost prezentat de Alin Nasta, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Hunedoara.


La reuniune a fost prezent și vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara, Alin Țambă.
Raportul prezentat a adus informații privind evaluarea activității pe anul 2022 și anume date și informații despre managementul situațiilor de urgență, acțiunile cu caracter preventiv/proactiv, acțiunile executate pe timpul manifestării situațiilor de urgență precum și direcțiile de acțiune pentru eficientizarea activității Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.


Activitatea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență este sprijinită de 24 de Grupuri de Suport Tehnic specializate pe toate tipurile de risc.


În cea de-a doua parte a ședinței au fost discutate acțiunile autorităților referitoare la gestionarea situației determinată de producerea, ieri, a unui cutremur care s-a resimțit și în județul Hunedoara.
De asemenea, au fost discutate măsurile și activitățile necesare sa fie luate si efectuate în perioada următoare pentru ca toate instituțiile hunedorene implicate în gestionarea situațiilor de urgență să acționeze prompt și eficient în condițiile aparițiilor unor factori de risc în localitățile județului Hunedoara,” precizează în comunicatul emis Prefectura Județului Hunedoara.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Aeronavele lui Ovidiu Tender puse la vânzare de ANAF- prețuri începând cu 4000 de euro

ANAF scoate la vânzare șapte aeronave care au aparținut companiei Tender SA, controlată de omul de afaceri Ovidiu Tender. Prețul de pornire pentru șase dintre aeronave este sub 20.000 de lei, în timp ce a șaptea are un preț de pornire de aproape 500.000 de lei. Licitația va avea loc pe 23 februarie, în București, iar cei care doresc pot achiziționa avioanele McDonnel Douglas cumpărate în urmă cu 15 de […]

todayfebruarie 13, 2023 120

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%