Actualitate

Compania japoneză Mitutoyo România investește în învățământul dual devean

todayiulie 12, 2023 31

Background
share close

În această dimineață, la Deva în sediul Liceului Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” s-au așezat la masa discuțiilor prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, reprezentanții companiei japoneze Mitutoyo Romania, conducerea unității de învățământ care a fost gazda întâlnirii și conducerea Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara.

În urma acestei întâlniri, compania japoneză a decis implicarea în învățământul dual hunedorean, urmând să facă parte din „Consorțiul regional integrat pentru învățământ dual Deva”.

Învățământul dual este mediul propice în care cererea de pe piața economică se întâlnește cu oferta. Această formă de învățământ creează conexiunile necesare între mediul privat de afaceri și tinerii care doresc să intre pe piața muncii, administrația publică fiind liantul dintre actorii implicați.” a declarat Călin Petru Marian, asigurând compania japoneză de întregul său sprijin instituțional.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Social

Dosar penal și ordin de protecție pentru un tânăr pentru că și-a lovit mama

Ordin de protecție față de un tânăr de 23 de ani din Deva a fost emis astăzi, în cazul unui dosar penal deschis pentru lovirea propriei mame. O femeie de 49 de ani a denunțat aseară pe propriul fiu după ce acesta a agresat-o fizic. Polițiștii Municipiului Deva au început cercetările în acest caz, și au emis ordin de protecție. „La data de 10 iulie 2023, în jurul orei 22:45, […]

todayiulie 11, 2023 176

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%