Actualitate

Concert live pe platoul din fața Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva

todayoctombrie 10, 2023 73

Background
share close

 

Concert live pe platoul din fața Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva – miercuri, 11 octombrie 2023, de la ora 17:00

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva vă invită miercuri, 11 octombrie 2023, între orele 17:00-18:30, pe platoul din fața Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva, ,,Cetate” din Deva, la o călătorie în timp prin muzica anilor anilor ‘60 – ’90, susținută de trupa ,,Old Band”.

Piese care au făcut istorie pot fi ascultate într-un concert live.

Actuala componență a trupei Old Band este: Ioan Lupea (liderul formației) – chitară și voce; Mihai Bari – orgă și acordeon; Plasser Rudolf – chitară solo și Mihai Olariu – solist.

Concertul readuce în prim-plan melodii care au fascinat o lume întreagă. În plus, spun o poveste – povestea a milioane de oameni care au crescut cu muzica unor mari artiști.

 

 

Sursă: Biroul de presă a Primăriei Municipiului Deva

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Lucian Heiuș e propunerea PNL pentru funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi

Curtea de Conturi va avea șef nou. Lucian Heiuș este propunerea PNL pentru mandatul de vicepreședinte care va fi disponibil, curând, iar marți urmează să fie dat votul pentru cel care va urma să ocupe locul. Această informație a fost confirmată de Rareș Bogdan care după ședința conducerii PNL a ieșit public și a făcut acest anunț. Lucian Heiuș a fost unul din numele vehiculate pentru această funcție, înainte de […]

todayoctombrie 9, 2023 462 2 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%