Actualitate

Condamnat la 4 ani de închisoare, depistat de polițiști în Șoimuș

todaydecembrie 8, 2022 286

Background
share close

Un tânăr de 24 de ani din Brănișca, condamnat la 4 ani de închisoare, a fost depistat de polițiștii în Șoimuș. Tânărul a ajuns după gratii.

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva și cei ai Secției de Poliție Rurală Șoimuș au depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Brănișca, pe numele căruia instanţa de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care a fost condamnat la 4 ani și 10 zile de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Tânărul a fost încarcerat în sistemul penitenciar, în vederea executării pedepsei privative de libertate.

Carmen PREDA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Prinși în flagrant cu arme și muniție, au ajuns în arestul poliției

Ieri, la Cerbăl, pentru că au fost prinși cu arme, doi bărbați au fost reținuți de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Hunedoara. Aceștia împreună cu un alt bărbat au fost prinși în flagrant în fondul cinegetic al localității Bătrâna. Asupra celor trei bărbați de 19, 28 și respectiv 50 de ani, au fost găsite trei puști de vânătoare și muniție , 52 de cartușe de diferite calibre. Din primele […]

todaydecembrie 7, 2022 2433 7 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%