Actualitate

Prima întâlnire a conducerii naționale a femeilor liberale

todayaprilie 6, 2023 143

Background
share close

S-a desfășurat   prima ședință reunită  a Biroului Politic Național al Organizației Femeilor Liberale, la care au participat toate filialele din țară. A fost momentul în care s-au întâlnit noile membre și s-au prezentat fiecare, după alegerile din 31 martie de la Palatul Parlamentului. La ședință au participat deputatul Vetuța Stănescu, președintele PNL filiala Hunedoara, dr. Andreea Petcu,  vicepreședinte în Biroului Executiv Național al OFL și Maria Czane, președinte OFL Hunedoara și membră în Biroului Executiv Național al OFL.

A fost și momentul alegerii  Secretarul general, dna. Stela Firu. S-au  discutat  propunerile de proiecte care vor fi dezvoltate în viitor la nivel național:

  • „Bursa de CV -uri”
  •  „Navigatorul de Carieră”

Acestea  urmează să  fie creionate prin îmbinarea  propunerilor tuturor membrelor din BPN al Organizației Femeilor Liberale. Proiectul „Bursa de CV -uri” va fi inițiat si prezentat, la Timișoara în cursul lunii iulie.

Adriana Chira

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Șoimuș: cel de-al doilea vaporaș întregește flota comunei! Turismul pune Șoimușul pe harta locurilor inedite ce trebuie vizitate

Planul de a atrage mai mulți turiști în comuna Șoimuș ia amploare. Astăzi a sosit direct de la Orșova, un nou vaporaș pentru a completa flota care va plimba pe apele line ale Mureșului, turiștii interesați de a cunoaște bogățiile naturale ale zonei. Primarul comunei Șoimuș, Mihai Gabriel Irimie mărturisește că : "Povestea vaporașului la Șoimuș continuă, ieri a plecat din Orșova din Șantierul Naval și astăzi a ajuns acasă […]

todayaprilie 5, 2023 571

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%