Actualitate

Conducerea Școlii Gimnaziale ”Dr. Aurel Vlad” mulțumește profesorilor pentru efortul depus în perioada pandemiei

todaymai 17, 2021 452 2 5

Background
share close

Conducerea Școlii Gimnaziale ”Dr. Aurel Vlad” transmite un mesaj cadrelor didactice, părinților și elevilor, prin care își exprimă aprecierea față de eforturile depuse pe toată perioada pandemiei. Din cauza perioadei dificile pe care am parcurs-o, învățământul, printre alte domenii, a avut de suferit, trecând prin schimbări constanteOdată cu revenirea în clase, directorul Școlii Gimnaziale ”Dr. Aurel Vlad”, profesor Mirela Susan, a transmis un mesaj:

Cu stimă și considerație, aducem mulțumiri tuturor cadrelor didactice de la Școala Gimnazială ”Dr. Aurel Vlad” Orăștie.
Pe toată perioada pandemiei, s-au străduit atât prin forțele proprii cât și ajutați uneori să se adapteze, să se reinventeze pentru a putea face față provocărilor create de pandemie, prin școala on-line.
Toți factorii implicați: elevi, părinți și dascăli, și-au intrat în rol cu seriozitate, responsabilitate și iată că, acum la final de pandemie, cu ajutorul bunului Dumnezeu ne-am întors cu toții acolo unde suntem a doua familie, a doua casă… ȘCOALA.
Deși foarte mulți dintre colegi nu au avut posibilitatea de a rula online cursurile, totuși într-un timp foarte scurt au reușit să se adapteze noilor cerințe, achiziționând din fonduri proprii logistica necesară pentru bunul mers al desfășurării actului educațional.
Elevii au fost sprijiniți și ei cu tot ce s-a putut pentru a fi și ei prezenți la cursurile online, atât sincron cât și asincron.
Mulțumiri aducem și părinților pentru că au înțeles că educația este o prioritate și s-au străduit să fie alături de copii dar și de școală pentru a sprijini buna desfășurare a activității educaționale.
Mulțumim firmelor din municipiul Orăștie care au spus prezent ori de câte ori am avut nevoie să asiguram cele necesare pentru desfășurarea în bune condiții a orelor online, oferindu-ne totodată și sprijin în achiziționarea suportului tehnic privind siguranța și securitatea elevilor și a cadrelor didactice din unitatea noastră școlară.
Mulțumim cadrelor didactice auxiliare și nedidactice dar nu în ultimul rând cadrului medical din unitate, pentru seriozitatea, responsabilitatea si promptitudinea de care au dat dovadă permanent privind securitatea și siguranța elevilor.

Cu speranța că lucrurile au intrat pe făgașul normalității, Dumnezeu să ne ajute să finalizam cu bine anul școlar.

Conducerea școlii.

 

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

ALERTĂ la Sarmizegetusa Regia! Două autoturisme au luat foc (VIDEO)

Autoturismele au ars în parcarea sitului Liniştea zilei de duminică a fost spulberată în situl arheologic Sarmizegetusa Regia, când jandarmii aflaţi în paza locului au anunţat turiştii din sit să-şi mute maşinile din parcare, pentru că un incendiu a izbucnit şi există pericolul de a se extinde. Cauza probabilă, un scurtcircuit "Două familii aflate în vizită la Sarmizegetusa Regia au avut parte de un sfârşit de săptămână foarte neplăcut. Un […]

todaymai 9, 2021 767 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%