Actualitate

Conducta de transport gaze naturale pentru Termocentrala de la Mintia – proiect de importanță națională

todayfebruarie 15, 2023 53

Background
share close

La propunerea Ministerului Energiei, Guvernul României a adoptat miercuri, 15 februarie, Hotărârea privind declararea proiectului de investiții „Conductă de transport gaze naturale pentru alimentarea CET Mintia” ca proiect de importanță națională în domeniul gazelor naturale.

Prin realizarea acestei conducte se va asigura alimentarea cu gaze naturale a viitoarei Termocentrale de la Mintia. Practic, odată dus acest proiect la bun sfârșit, acesta ar trebui să creeze condițiile necesare modernizării centralei de la Mintia, încât aceasta să asigure beneficii pentru sistemul energetic național.

„Conducta propusă urmează traseul Hațeg – Băcia – Mintia, iar amplasamentul conductei de transport gaze naturale propuse se află pe teritoriul administrativ al județului Hunedoara”, transmit reprezentanții Ministerului Energiei.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Guvernul condus de PNL continuă să aibă grijă de persoanele vulnerabile

Printre principalele funcții ale unui stat modern, democratic și funcțional se află obligația de a-și proteja cetățenii în fața oricăror pericole, fie ele de natură militară, economică sau socială. În același timp, statul trebuie să manifeste o grijă suplimentară față de persoanele din categoriile vulnerabile, mai ales în contextul vremurilor dificile pe care le trăim. Guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ionel Ciucă asigură un sprijin concret românilor aflați în […]

todayfebruarie 15, 2023 30

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%