Actualitate

Conferință istorică la Orăștie. Statuile dacilor și columna din forul lui Traian: mărturii ale demnității poporului dac în lumea romană

todayseptembrie 25, 2023 101

Background
share close

Sala Astra a municipiului Orăștie găzduiește marți, 26 septembrie,  începând cu ora 17:00 o conferință al  cărei invitat de onoare este Dr. Leonard Velcescu,  renumitul istoric de artă, doctor în istoria artei și arheologie de la Sorbona și École Pratique des Hautes Études din Paris.

 

Tema conferinței va fi una istorică, si anume „statuile dacilor și columna din forul lui Traian: mărturii ale demnității poporului dac în lumea romană”.

Întregul eveniment se află sub organizarea Primăriei și Consiliului Local al municipiului Orăștie,  al Casei de Cultură „Alexandru Grozuță” și al Despărțământului Astra „Aurel Vlaicu” din Orăștie.

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Orăștie: un bărbat a căzut de pe un pod de la o înălțime de 5m

În această dupã-amiazã, un bărbat de 52 de ani a căzut de pe un pod din Orăștie de la o înălțime de 5 m. Pompierii orăștieni au intervenit și l-au transportat la o unitate medicală pentru investigații. Știrea este în dinamică. ISU Hunedoara, prin purtătorul de cuvânt, Roxana Mateuț  a transmis următoarele: "În urmă cu puțin timp, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat faptul că […]

todayseptembrie 25, 2023 552 1 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%