Actualitate

Contract de 10 milioane de lei câștigat de Uzina Mecanică Orăștie

todayfebruarie 2, 2023 1350 2

Background
share close

Uzina Mecanică Orăștie a câștigat un contract de 10 milioane de lei pentru produse turnate și prelucrate din fontă. La Uzina Mecanică Orăștie anul începe în forță.

Recent, directorul general al societății, ec. Ovidiu Vlad, a anunțat creșterea salariilor pentru toți angajații cu 25 de procente. Iar acum vorbim despre a doua veste bună, respectiv licitația adjudecată pentru contractul care vizează “Produse turnate și prelucrate din fontă”.

Informația a fost publicată pe pagina de internet a Uzinei Mecanice Mija S.A, o alta societate comercială care activează în sectorul industriei de apărare, care a dat publicității procesul verbal prin care UMO este desemnată câștigătoare.

“Am semnat deja contractul la care va referiți, am început producția, acum, la sfârșitul lunii ianuarie facem deja primele livrări. Valoarea contractului este de 2 milioane de euro șI se întinde pe o perioadă de doi ani. Mă bucur foarte mult pentru colaborarea bună pe care o avem cu partenerii noștri de la UMM, colaborarea societăților din industria româna de apărare este foarte importantă și benefică pentru noi toți!”, a declarat directorul general al Uzinei Mecanice Orăștie, Ovidiu Vlad.

La UMO se fac eforturi permanente pentru a asigura angajaților un mediu de munca mai sănătos și mai performant, iar acest lucru implică și un proces de retehnologizare complex.

Carmen PREDA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Acțiuni de protest ale celor din învățământ

"Astăzi, 1 februarie 2022, a avut loc pichetarea sediului Guvernului României, acțiune de protest la care au participat circa 1500 persoane, multe dintre acestea venind de la distanțe apreciabile. Protestul de astăzi a scos încă o dată în evidență faptul că există nemulțumiri majore în rândul salariaților din învățământ. O delegație a reprezentanților celor 3 federații organizatoare ale acestui protest, respectiv Federația Sindicatelor Libere din Învățământ, Federația Sindicatelor din Educație […]

todayfebruarie 1, 2023 16 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%