Actualitate

Contract semnat pentru încă două loturi din Autostrada Lugoj – Deva

todayoctombrie 14, 2022 26

Background
share close

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat cu Asocierea S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. SA & PE CONSTRUCT S.R.L. – EURO-ASFALT d.o.o contractul pentru ,,Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva (A1), Lot 2: km 27+620 – km 56+220, Secțiunea E și finalizare Secțiunea D’’.

Valoarea contractului este de 1.826.845.634,11 Lei fără TVA, iar finanțarea este asigurată prin PNRR. Durata contractului este de 45 de luni, din care 11 luni perioada de proiectare și 34 de luni perioada de execuție a lucrărilor.

Conform condițiilor din acordul de mediu a fost prevăzută realizarea a două tuneluri în cadrul Secțiunii E în contextul evitării problemelor de stabilitate și a impactului negativ cu implicații majore asupra mediului. Lungimea celor două tuneluri va fi de aproximativ 2,13 km. Tunelurile vor fi formate din două galerii unidirecționale prevăzute pe fiecare cale de circulație cu platforma de 11,25 m.

Carmen COSMAN 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Sumă de bani uitată în fanta ATM-ului, restituită de un poliţist unui bărbat din Lupeni

Un bărbat care și-a uitat banii scoși de la un ATM în aparat, în total 2.000 de lei, i-a recuperat grație unui polițist din Lupeni, aflat în timpul liber În data de 13 octombrie 2022, în jurul orei 07:50, un poliţist din cadrul Politie Municipiului Lupeni, care se afla în timpul liber, în fața unei unităţi bancare din Lupeni, intenționând să retragă numerar din ATM, a observat faptul că s-a […]

todayoctombrie 14, 2022 33

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%