Actualitate

Contravenții de peste 1.600.000 lei pentru cei care fug de plata obligațiilor fiscale

todayaprilie 27, 2023 34

Background
share close

Bonul fiscal pentru fiecare bun sau serviciu achiziționat este unul din instrumentele aflate la îndemâna oricui prin care se poate contribui la reducerea evaziunii fiscale.

În aceste zile, inspectorii Direcției generale antifraudă fiscal desfășoară acţiuni de control operativ la nivel naţional. La finalul primelor două zile ale acestei acțiuni, au fost aplicate 329 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.647.721 lei.

Direcţia Generală Antifraudă Fiscală organizează frecvent astfel de acțiuni  cu  scopul descoperirii celor care se sustrag de la îndeplinirea obligațiilor fiscale, dar și pentru reducerea evaziunii fiscal prin creșterea gradului de conformare voluntară la declarare și plată.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Începe aventura în pădurenime. Start la EnduroPANORAMA- competiție internațională

Un eveniment spectaculos cu peste 500 de concurenţi, participanţi de pe trei continente, mai bine de 300 de kilometri de concurs şi zeci de probe speciale – asta îi aşteaptă în acest an pe iubitorii sportului cu motorul. În perioada 3-6 mai, în localitatea Ghelari, judeţul Hunedoara, va avea loc a 15-a ediţie a concursului internaţional de hard enduro “enduroPANORAMA”, organizat de către MOTO CLUB HAITA din Deva. Competiţia va […]

todayaprilie 27, 2023 92

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%