Actualitate

Controale ANAF la Dragonul Roșu

todayaugust 11, 2022 59 1

Background
share close

Președintele ANAF, Lucian Heiuș, anunță:” În virtutea misiunii de combatere a evaziunii fiscale, Agenția Națională de Administrare Fiscală, prin Direcția Generală Antifraudă Fiscală a demarat astăzi, 11 august 2022, împreună cu partenerii noștri de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București și Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, o serie de controale pe raza Complexului Comercial „Dragonul Roșu”, fiind verificate puncte de lucru ale unor agenți economici care desfășoară activități de comerț cu produse textile.

Inspectorii antifraudă evaluează din punct de vedere fiscal activitatea operatorilor economici pentru a stabili dacă s-au comis fapte de evaziune fiscală. Controalele continuă pe tot parcursul zilei, DGAF oferind suport pentru identificarea activităților comerciale suspecte de evaziune fiscală, fraude vamale și comerț cu produse contrafăcute.”

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Seceta a afectat și județul Hunedoara

  Județul Hunedoara se află pe lista celor afectate de secetă, cu culturi distruse de lipsa precipitațiilor. Potrivit datelor centralizate la Ministerul Agriculturii, suprafeţele pentru care s-au întocmit procese-verbale de constatare a pagubelor produse se secetă erau miercuri de 284.376 hectare. Astfel, din suprafaţa totală afectată, 154.500 ha sunt cultivate cu grâu şi triticale, 22.598 ha cu orz, orzoaică, ovăz, secară, 25.000 ha cu rapiţă, 49.910 ha cu porumb, 3.141 […]

todayaugust 10, 2022 48 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%