Actualitate

Convoi de mașini blocate pe DN66A, într-o zonă fără semnal GSM

todayiulie 4, 2023 540 1

Background
share close

Un grup de mașini au rămas blocate pe DN 66 A, între Câmpu lui Neag și Cerna Sat, județul Gorj. Un elicopter SMURD al Punctului de Operare Aeromedicală Caransebeș s-a deplasat în zonă, în urma unui apel primit la 112.

De reținut, zona este fără semnal GSM, iar apelantul nu făcea parte din grupul persoanelor aflate în dificultate.

În această seară, cu puțin timp, echipajele de intervenție au ajuns la locul unde existau informații că grupul de autovehicule a rămas blocat, iar din informațiile primite la acest moment, ocupanții nu prezintă probleme medicale” informează ISU Hunedoara.

Pentru gestionarea misiunii, la locul indicat au fost trimise, în vederea acordării sprijinului de specialitate, echipe de intervenție ale ISU Gorj, ISU Hunedoara și ISU Caraș-Severin, Salvamont Gorj și Hunedoara, dar și echipe ale Jandarmeriei Române.

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Social

Trei autoutilitare ce transportau câini pentru export, descoperite de polițiștii hunedoreni

În urma unor activități de control desfășurate de către polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara cu privire la bunăstarea animalelor și protecția acestora pe timpul transportului, au fost identificate un număr de trei autoutilitare de transport animale vii care tranzitau județul Hunedoara cu animale din specia canină în vederea exportului în Uniunea Europeană. Au fost efectuate verificări complexe împreună cu reprezentanții Direcției Sanitar-Veterinară și […]

todayiulie 4, 2023 186 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%