Actualitate

Copii evacuați din școală, din cauza unui incendiu

todayseptembrie 23, 2022 64 1

Background
share close

Peste 400 de elevi și 25 de cadre didactice au fost evacuate, în această dimineață, din cauza unui incendiu izbucnit la chioșcul din incinta Școlii Generale nr.2 din Hațeg.

Cadrele didactice au încercat stingerea incendiului cu ajutorul câtorva stingătoare cu pulbere, însă focul se manifesta cu violență și a fost imposibilă lichidarea acestuia în fază incipientă.

„Sosite de urgență la fața locului, forțele ISU Hunedoara au intervenit cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Hunedoara, punctele de lucru Totești și Bretea, precum și un echipaj SMURD, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Hațeg. Pe timpul intervenției s-au autoevacuat un număr de aproximativ 400 de elevi și 25 de cadre didactice”, spun reprezentanții ISU Hunedoara.

Intervenția promptă a pompierilor militari și a SVSU, coroborată cu evacuarea elevilor, foarte bine organizată și coordonată de către profesori, a făcut ca în urma evenimentului să nu fie înregistrate victime,  au mai precizat sursele citate.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilita ca fiind un scurtcircuit electric.

Scris de radiocolor

Rating

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%