Actualitate

Copil de 7 ani abuzat sexual de un adolescent de 15 ani

todayfebruarie 7, 2023 376

Background
share close

Mandat de arestare pentru 20 de zile pentru un minor de 15 ani din Petrila, a fost emis ieri de Judecătoria Petroșani, după ce acestuia i-a fost întocmit dosar penal pentru viol. Acesta ar fi abuzat sexual un copil de numai 7 ani, profitând de faptul că era un apropiat al familiei.

    „În data de 05 februarie 2023, Poliția Orașului Petrila a fost sesizată de o femeie din localitate cu privire la faptul că fiul acesteia, în vârstă  de 7 ani, ar fi fost violat de un alt minor, în vârstă de 15 ani, din Petrila, care se afla în vizită, în locuinţa femeii.

       În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 04 februarie 2023, în timp ce minorul în vârstă de 7 ani se afla la domiciliul său, împreună cu mama sa, au fost vizitați de minorul de 15 ani, aceștia fiind prieteni.

        La un moment dat,  mama minorului în vârstă de 7 ani s-a deplasat la un magazin din cartier pentru a face cumpărături, timp în care minorul în vârstă de 15 ani ar fi comis infracţiunea reclamată, după care l-ar fi amenințat pe minorul în vârstă de 7 ani să nu spună nimănui cele întâmplate.

           În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol şi au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de minorul în vârstă de 15 ani.

            În cursul zilei de ieri, minorul respectiv a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Petroșani, care au emis, faţă de acesta, mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Prefectul Călin Petru Marian alături de oamenii din Bunila

Astăzi, prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a participat la o  acțiune umanitară destinată oamenilor vârstnici și persoanelor cu situații sociale deosebite, care locuiesc în zonele greu accesibile din satul Vadu Dobrii din comuna Bunila. Zona a fost afectată de căderile  masive de zăpadă din ultimele zile. Cu această ocazie, Prefectul Județului Hunedoara, Călin Petru Marian s-a alăturat acestei acțiuni desfășurate la Vadu Dobrii pentru a veni în sprijinul celor […]

todayfebruarie 6, 2023 98

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%