Timp liber

Costești 19-20 august: întâlnire cu istoria la Frăția Lupilor

todayaugust 10, 2023 99

Background
share close

 

O întâlnire cu istoria la Frăția Lupilor promite Primăria și Consiliul Local al comunei Orăștioara de Sus, prin organizarea ediției cu numărul 54 al evenimentului găzduit la Costești.

În datele de 19 și 20 august 2023, cei care vor merge la Frăția Lupilor, vor fi întâmpinați cu o paradă a asociațiilor. La această ediției, nu vor lipsi luptele de gladiatori, asediul cetății,  demonstrații de echitație și bineînțeles, atelierele meșteșugărești.

Programul artistic va fi susținut de Laur și Rareș- Wild Angels, Didier Curea și  Focul Viu. Pentru acest eveniment s-au reunit mai multe asociații din diferite colturi ale țării și anume: Asociația Culturală Veters Milites Sibiu, Asociația Culturală pentru Istorie Alba-Iulia, Asociația Dacomed Piatra Neamț, Asociația Terra Dacică Aeterna, Asociația Culturală Valea Dacilor și Bichis Anton.

Muzica ambientală și focul de tabără vor completa peisajul de poveste în care se va desfășura manifestarea.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Timp liber

Minivacanţa de Sfânta Maria: zeci de mii de turişti așteptați pe litoralul românesc

Minivacanţa de Sfânta Maria va aduce la Mamaia nu doar câteva zeci de mii de turişti, dar şi două zile de concerte live, pe scena din centrul staţiunii, anunţă Organizaţia de Management al Destinaţiei (OMD) Mamaia - Constanţa. Potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri, OMD Mamaia - Constanţa a completat programul evenimentelor de weekend cu încă un spectacol, în seara de 15 august, dedicat turiştilor şi constănţenilor care vor […]

todayaugust 9, 2023 39

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%