Actualitate

Credincioșii catolici își pot petrece sărbătorile la Hotel Ceres

todayaprilie 1, 2021 518 5

Background
share close

Sărbătorile Pascale la Hotel Ceres

În weekend-ul 2-4 aprilie 2021, Hotel Ceres din Geoagiu Băi vă oferă un pachet promoțional cu ocazia Paștelui Catolic. Astfel, puteți petrece un sfârșit de săptămână alături de familia dumneavoastră, la ceas de sărbătoare, într-un mediu plăcut și primitor. Personalul hotelului se va ocupa de tot ceea ce este important pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de sărbători așa cum se cuvine.

Ofertă pachet Sărbători Pascale 2021

Cazare cu PENSIUNE COMPLETĂ

120,00 LEI/PERS/ZI

Prețul pachetului include:

  • 2 nopți cazare în perioada 02 Aprilie – 04 Aprilie 2021
  • Masă
  • Acces la bazin

Reduceri acordate copiilor:

  • 0 – 5 ani – gratuit cazare și masă
  • 6 – 12 ani – reducere 50% la cazare și masă

Pentru cei care vor să își prelungească sejurul, oferta este valabilă și după data de 4 aprilie, la același preț. 

Geoagiu-Băi este o stațiune cu regim permanent, situată in partea central-vestică a României, pe raza orașului Geoagiu (Județul Hunedoara), într-o mică depresiune aflată între ultimele ramificații ale munților Apuseni.

Renumele stațiunii este dat de clima favorabilă la care se adaugă numeroasele izvoare de ape minerale, bicarbonate, calcice, conținând magneziu, ape ușor radioactive și carbogazoase, mezotermale.

Stațiunea se recomandă în tratamentul bolilor reumatismale degenerative și al diartrozelor (spondiloza, artroza, poliartroza, tendonita, tendinisita, periartrita scapulohumerala), al bolilor sistemului nervos periferic (pareze ușoare, sechele ale poliomielitei, enurit), al bolilor ginecologice (dereglari minore datorate pubertății și menopauzei) etc. Cura internă este benefică pentru bolile gastroduodenale (gastrite si ulcer), boli hepato-biliare, boli renale (microlitiaza, infecții in stadiu incipient) etc.

Situat în centrul stațiunii, hotelul dispune de 120 de camere, (camere duble și apartamente cu 4 si 2 locuri). Toate camerele noastre au în dotare baie proprie, telefon, TV-cablu și balcon.

 

Str. Vilelor, nr.10, Geoagiu-Băi, județul Hunedoara, Telefon: 0254/249.045 sau 0254/249.046

 

 

 

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

IMAGINI DE LA FAȚA LOCULUI. Tragedie într-o grădină din Pricaz. Un barbat a murit.

Piciorul victimei a fost amputat de un motocultor Pompierii Detaşamentului Orăştie au intervenit astăzi (31 martie) la un accident mortal produs pe un câmp din Pricaz. Un bărbat de 54 de ani, din comuna Beriu a suferit o amputaţie parţială a unui picior după ce motocultorul pe care il manevra l-a prins în angrenajul de săpat. Pompierii specializaţi în descarcerare şi prim ajutor au găsit victima, care sângera abundent, în […]

todaymartie 31, 2021 2704 20 12

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%