Actualitate

Creșa de pe strada Luminii din Orăștie a fost finalizată

todayiulie 31, 2023 30 1

Background
share close
Astăzi, primarul municipiului Orăștie, Ovidiu Bălan a participat la recepția creșei de pe strada Luminii. Creșa Nouă este unul dintre proiectele primăriei, investiția în educație pentru edilii orăștieni însemnând o garanție că se urmăresc lucrurile benefice comunității.
Prezent la recepția noii locații, Ovidiu Bălan a punctat mai apoi pe pagina de socializare a instituției pe care o reprezintă, următoarele:
Astăzi, 31.07.2023, am participat la recepția unui obiectiv important pentru municipiul Orăștie, și anume ,,CONSTRUCȚIE ȘI DOTARE CREȘĂ NOUĂ, STRADA LUMINII NR. 10, MUNICIPIUL ORĂȘTIE”.
Am încredere că părinții, copiii și nu în ultimul rând cadrele didactice se vor bucura pe deplin de această nouă realizare a comunității noastre.”
Galerie Foto:
Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Social

Se fac înscrieri în cadrul Programului privind casarea autovehiculelor uzate-Rabla Local

Începând de astăzi, 31 iulie 2023, persoanele fizice se pot înscrie în cadrul Programului privind casarea autovehiculelor uzate-Rabla Local. Înscrierea persoanelor fizice în cadrul programului se realizează prin intermediul aplicației informatice pusă la dispoziție de către Administrației Fondului pentru Mediu. Perioada de accesare a fondurilor pentru casarea autovehiculelor se încheie pe 31 august 2023, ora 16:30 sau până la epuizarea bugetului alocat fiecărei unități administrativ-teritoriale(UAT). Conturile de utilizator ale persoanelor […]

todayiulie 31, 2023 238 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%