Actualitate

Creșe pentru copiii hunedorenilor

todayiulie 7, 2022 29

Background
share close

Creșe moderne construite de Ministerul Dezvoltării în județul  Hunedoara

Mai multe creșe moderne, eficiente energetic, vor fi construite în județul Hunedoara, finanțarea fiind asigurată de Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, prin CNI, și prin PNRR. Primele contracte de execuție au fost deja semnate.
Obiectivele finanțate de la Guvern sunt incluse în Programul național de construire de creșe, derulat de Compania Națională de Investiții, și vor beneficia de săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivități, bucătărie și spălătorie proprie, cabinet medical, spații administrative, spațiu de joacă amplu, în aer liber, precum și panouri solare pentru un aport de energie din surse regenerabile.
În același timp, aceste creșe vor reduce impactul fenomenului de efect de seră, iar clădirile vor avea sisteme inteligente, digitale de management al acestor resurse, și, în acest fel, cheltuielile vor fi mici, ceea ce reprezintă un aspect important în contextul creșterii prețurilor la energie. În funcție de mărimea lor, noile creșe vor asigura locuri pentru 40-110 copii.
Pe de altă parte, în data de 30 iunie a fost deschis apelul de proiecte pentru construcția de creșe, finanțate prin PNRR.
La nivel național, Ministrul dezvoltării a aprobat construcția a aproape 300 de creșe noi, atât în mediul urban, cât și în rural, dat fiind faptul că acum în România există doar 386 de creșe, un număr insuficient comparativ cu necesitățile.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Top five Traits Guys Want within a Woman

A good relationship is built in trust and mutual respect, so that it makes sense that men want to find a woman with these types of traits. They also believe a woman with these attributes will be more probably be loyal with her partner and keep their relationship private. A woman with these behavior will have solid feelings about her partner and may have their needs into consideration, allowing them to possess a deeper relationship than ever before. She will […]

todayiulie 7, 2022 5

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%