Sport

Cupa României etapa județeană este câștigată de Gloria Geoagiu

todayiunie 10, 2023 461 1 2

Background
share close

Astăzi la Deva a avut loc finala Cupei României, etapa județeană care s-a încheiat cu victoria echipei Gloria Geoagiu cu 2-0, în fața echipei Viitorul Minerul Lupeni.

Pe stadionul „Cetate” Deva, Gloria Geoagiu a intrat coordonată de Gabi Cotoară, antrenorul alături de care a avut un an cu rezultate notabile în Liga a IV-a.

Autorii golurilor din acest meci au fost Claudiu Marcu, cel care a deschis drumul spre victorie și Raul Noja, care cu jumătate de oră înainte de finalul meciului, a asigurat scorul și trofeul.

Următorul meci în aceeași competiție va fi sâmbătă cu echipa de fotbal de la Peciu Nou, care este câștigătoarea campionatului ligii a a-IV-a Timiș. Câștigătoarea din cele două meciuri care urmează, cu tur programat la Geoagiu, și retur la Peciu Nou, va permite promovarea în Liga a III-a.

Această victorie aduce un important trofeu pentru Gloria Geoagiu, confirmând că nu e suficient ca mingea să fie rotundă, victoria vine dacă se îmbină pasiunea cu munca. Evoluția pozitivă din ultimul an și jumătate a echipei din momentul preluării acesteia de către actualul antrenor, Gabi Cotoară, este confirmată de câștigarea atât a titlului de campioană județeană in liga a IV-a, cât și a Cupei României etapa județeană.

 

 

 

 

Cosmina Prața

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Politică

TNL Filiala Hunedoara s-a alăturat campaniei naționale TNLgoesGreen

Săptămâna dedicată mediului înconjurător a cuprins și municipiul Orăștie. Tinerii TNL Filiala Hunedoara s-au reunit în orașul Paliei unde au împărtășit idei sustenabile pentru protejarea mediului înconjurător și mere.     Acțiunea a fost una de conștientizare a importanței protejării mediului prin invitația de a înțelege necesitatea aplicării conceptului de sustenabilitate și face parte din campania națională desfășurată în fiecare județ.   Între 5-11 iunie, au fost organizate acțiuni de […]

todayiunie 10, 2023 49

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%