Actualitate

Cupa TNL Hunedoara organizată la Balșa

todayseptembrie 30, 2023 187 1

Background
share close

Săptămâna Europeană a Sportului celebrată la Balșa, tinerii liberali s-au reunit pentru a participa la Campionatul de Fotbal TNL-Filiala Hunedoara. Ediția din acest an s-a desfășurat în comuna Balșa, unde primăria condusă de Traian Jude a amenajat un teren de fotbal pentru iubitorii sportului rege. Mai multe echipe formate din tinerii liberali au intrat în competiția unde a prevalat fair-play-ul. Câștigători au fost tinerii organizației TNL Balșa.

 

Tinerii liberali hunedoreni celebrează încheierea Săptămânii Europene a Sportului prin participarea la Campionatul de Fotbal TNL – Filiala Hunedoara 2023. Echipele organizațiilor locale își doresc câștigarea Locului 1 la evenimentul desfășurat astăzi în Comuna Balșa. Mulțumim domnului primar Traian Jude pentru găzduire!”  au publicat pe pagina TNL Hunedoara, tinerii care au participat la competiție.
Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Laurențiu Nistor din nou președinte al PSD -organizația Hunedoara

  Președintele PSD Hunedoara este, în continuare, Laurențiu Nistor, votat în unanimitate de către delegații prezenți la Conferința Județeană PSD Hunedoara. La unison, membrii PSD reuniți vineri, la Domeniile Streiului în Băcia, l-au reales pe actualul președinte al Consiliului Județean în funcția supremă a Partidului Social Democrat, fără voturi „contra”, fără abțineri, ba chiar unele voturi acordate cu două mâini, ca să parafrazăm pe Natalia Intotero, gazda evenimentului. Dar până […]

todayseptembrie 30, 2023 422 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%