Actualitate

Curând 50 de orăștieni se vor putea înscrie în programul de casare al autovehiculelor

todayaprilie 21, 2023 182

Background
share close

În perioada, 21 -28 aprilie, Administrația Fondului pentru Mediu, anunță deschiderea sesiunii de finanțare pentru UAT-uri, a Programului privind casarea autovehiculelor uzate.

Potrivit informațiilor transmise de Administrația Fondului de Mediu, în cadrul acestui program, suma prevăzută pentru scoaterea din circulație a unui autovehicul mai vechi de 15 ani, este de 3.000 de lei.

Conform bugetului local, prin hotărârea Consiliului Local de ieri, s-a aprobat la nivelul municipiului Orăștie, suma necesară casării a 50 de autovehicule.

Primăria Municipiului Orăștie va depune cererea de finanțare pentru acest program, urmând ca după încheierea contractului de delegare cu Administrația Fondului de Mediu, cetățenii municipiului să fie informați prin mijloacele media locale cu privire la data de deschidere a sesiunii de înscriere pentru persoanele fizice care solicită accesul la acest program.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Grav accident pe DJ 687A, 4 victime spitalizate în stare gravă

Grav accident rutier pe DJ 687 A s-a petrecut în această dimineață, cauza fiind neacordarea de prioritate. În urma impactului a două autoturisme, 4 din cele 7 persoane implicate în accident au avut nevoie de îngrijiri medicale suplimentare, fiind transportate la spital de urgență din Hunedoara. Conform comunicatului emis de Serviciul de Ambulanță Județean victime au fost un bărbat 34 ani cu traumatism abdominal și de mana stâng, un altul […]

todayaprilie 21, 2023 909 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%