Actualitate

„Dansează și taci” spune Silvia Beldiman -„În ființa mea a rămas ceea ce era de drept: cuvântul”

todaynoiembrie 16, 2022 227 1

Background
share close

A iubi și a ierta, două valori surprinse maiestuos în cuvintele așternute între coperțile volumului „Dansează și taci” semnat autentic de Silvia Beldiman. Cu acest mesaj s-a desfășurat în Sala Astra a Municipiului Orăștie, lansarea cărții mult așteptate de iubitorii cuvântului scris.

Această carte este a patra mărturisire scrisă prin prisma romantică și sinceră a scriitoarei. Unește cerul și pământul în sufletul cuprins în personajul principal, Sânziana. Dansul este o metaforă a vieții, iar tăcerea cuprinde etapele vieții care crește în intensitate odată cu ritmul vieții până la desăvârșire: „iubește și fă ce vrei„( Sfântul Augustin)

O carte elegantă ce unește viața și moartea, iubirea și iertarea, toate sunt o invitație la reflexie și regăsirea omului ce trăiește intens.

„În ființa mea a rămas ceea ce era de drept: cuvântul. Am simțit puterea lui divina de a crea lumi.”( Silvia Beldiman)

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Lansare de carte -„Dansează și taci” noul volum semnat de Silvia Beldiman

  Astăzi, 16 noiembrie, la ora 17:00, Sala Astra din Orăștie va găzdui lansarea noului volum semnat de Silvia Beldiman. „Dansează și taci” printre rândurile pline de sens, alături de Sânziana personajul creionat între iubire și iertare, este o invitație scrisă de Silvia Beldiman care vine și surprinde iubitorii de carte deja cuceriți de farmecul poveștilor sale de viață. Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Alba-Hunedoara, Asociațiunea ASTRA – Despărțământul […]

todaynoiembrie 16, 2022 56 1 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%