Diverse

Daria Diniș și Andra Mocan au câștigat premii importante la debutul lor pe drumul festivalurilor de folclor

todayiunie 3, 2023 377 1 5

Background
share close

Daria Diniș și Andra Mocan au câștigat ieri, două premii importante la debutul lor pe drumul festivalurilor de folclor. Amândouă sunt orăștience și sunt eleve îndrumate de Lorena Pascu.

Cele două au participat ieri la Festivalul Concurs pentru Copii ” Viorica Ghercea” și au revenit la Orăștie cu două importante premii: Daria Diniș premiul II și Andra Mocan premiul I, ambele pentru interpretare vocală.

De reținut este faptul că atât Daria, cât și Andra sunt membre ale Grupului „Lele de la Orăștie” și s-au remarcat încă de la început prin talentul lor.

Festivalul Concurs pentru Copii „Viorica Ghercea ” este la a cincea ediție și se organizează anual la Chevereșu Mare, în județul Timiș. Anul acesta, președintele juriului  a fost Daniela Băcilă.

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Cardurile sociale vor fi încărcate cu o nouă tranșă de 250 de lei, pe 15 iunie

O nouă tranşă de 250 de lei va fi încărcată, de la 15 iunie, pe cardurile pentru alimente şi mese calde, a anunțat vineri ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş. "Am primit zilele acestea zeci de mesaje din partea dumneavoastră despre măsurile sociale pe care Guvernul României le implementează din #banieuropeni. Poate cel mai important anunţ este legat de data la care încărcăm o nouă tranşă de 250 de […]

todayiunie 3, 2023 33

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%